Camerasystemen

stuijfbergen_diensten_fotos_0007s_0002_camerasystemen-3
stuijfbergen_diensten_fotos_0007s_0001_camerasystemen-2
Camerapaal

Veiligheid in beeld

Voelt u zich niet veilig? Wordt er gestolen? Of wilt u simpelweg weten wie uw pand betreedt en verlaat? Met de installatie van een camerasysteem heeft u zicht op alles wat er in en om uw pand gebeurd. Het uitrusten van uw woning, winkel of bedrijfspand werkt preventief tegen diefstal, overvallen en vandalisme. Daarnaast maakt het opsporen van verdachten door de politie bij een misdrijf een stuk gemakkelijker.

Wat betreft camerasystemen leveren en installeren wij onder andere de volgende producten:

Met een camerasysteem van Dahua wordt uw terrein of bedrijfspand goed bewaakt. Dahua ontwikkelt intelligente beveiligingssystemen. De ontwikkelingen op het gebied van camerasystemen gaan nog steeds door. Camerasystemen worden steeds intelligenter en de opties zijn tegenwoordig al eindeloos.

De camera systemen van HIKVISION maken gebruik van speciale wide-angle lenzen met een hoge resolutie, dit in combinatie met krachtige NVR zorgt voor de hoogste kwaliteit en beste herkenning.

Bloemendaal – woning

Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstallatie werkatellier in tuin. Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstalltie woning.