Verlichting

Verlichting particulier
Wasstraat
Verlichting kantoor

Visie op verlichting

Goede verlichting is belangrijk. Of u nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Verlichting beïnvloedt de sfeer, productiviteit én veiligheid. Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteed aan verlichting.

Wat betreft verlichting leveren en installeren wij onder andere de volgende producten:

Stuijfbergen elektra adviseert u in de keuze van verlichting in en om het huis. De verlichting bepaald een groot deel van de sfeer in een interieur.

In samenspraak met de klant bepaald Stuijfbergen elektra de juiste verlichting voor uw kantoor pand. Door het plaatsen van led panelen is de lichtkleur te bepalen. De lichtkleur heeft invloed op de efficiëntie van het personeel.

Stuijfbergen elektra verzorgt passende utiliteitsverlichting voor industriële ruimtes. De systemen van Veko die gebruikt worden zijn  energiezuinig, efficiënt én duurzaam.

In overleg met u maakt Stuijfbergen elektra een geschikt lichtplan voor uw woning. In een lichtplan wordt uw verlichtingssituatie beschreven aan de hand van de ruimte en het type verlichting, plaats van armaturen, lichtkleur en -sterkte.

Bloemendaal – woning

Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstallatie werkatellier in tuin. Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstalltie woning.