Vloerverwarmingsystemen

Vloerverwarming
Vloerverwarming montage
witvlak

Mooi en comfortabel

Alleen een verwarmde badkamervloer of ook in de woonkamer of zelfs in het hele huis? Wij bieden de mogelijkheid tot elektrische vloerverwarming. De systemen die gebruikt worden zijn geschikt voor elke vloer. Vraag naar uw mogelijkheden en gericht advies. Want, of u nu een verwarmde tegels-, parket- of een houtenvloer wenst, wij zoeken naar de mooiste en best passende oplossing.

Wat betreft vloerverwarmingssystemen leveren en installeren wij onder andere de volgende producten:

Het grote verschil met vloerverwarming aangesloten op de cv is de installatie. Electrische vloerverwarming wordt geleverd op zeer dunne matten waarop de verwarming is gemonteerd. Bij gewone vloerverwarming zullen er sleuven gemaakt moeten worden in de vloer. Bij elektrische verwarming is dit niet nodig en het is dus vele malen makkelijker aan te leggen dan de gewone vloerverwarming.

Verwarmde badkamervloer of ook in de woonkamer?
Meestal wordt elektrische verwarming toegepast in kleine ruimtes die u door de verwarmde elementen wat extra comfort geven. Een badkamervloer is zeker geschikt maar voor een woonkamer is deze manier van vloerverwarming eigenlijk te groot.

Tegels en vloerverwarming:
Wanneer u in de badkamer vloerverwarming aan gaat leggen is het niet direct nodig de gehele oude vloer eruit te slopen. De vloerverwarming bestaat uit dunne matjes waarover u opnieuw kunt tegelen. Door de vloerverwarming komt de vloer ongeveer een centimeter hoger te liggen.

Garantie en onderhoud:
Wanneer vloerverwarming goed is aangelegd heeft het geen onderhoud nodig.

Bloemendaal – woning

Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstallatie werkatellier in tuin. Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstalltie woning.