Data-installatie

Data installatie
Data installatie 2
stuijfbergen_diensten_fotos_0006s_0000_data-installatie-1

We leggen de verbinding

Uw netwerk, dat moet gewoon goed zitten. Maximale betrouwbaarheid en contact op de punten waar u ze nodig heeft. Omdat Stuijfbergen Elektra advies, ontwerp, montage, onderhoud en nazorg in 1 hand houdt, weet u dat alles straks naar wens verloopt. Zowel bedrijfsmatig als particulier kunt u vertrouwen op de jaren lange ervaring op het gebied van telefoonverkeer en computernetwerken.

Wat betreft data-installatie leveren en installeren wij onder andere de volgende producten:

Stuijfbergen elektra maakt gebruik van hoge kwaliteit kabels die geschikt zijn voor zeer snelle overdracht van telecommunicatie en computergegevens. Deze kabels zijn duurzaam en geschikt voor gebruik op lange termijn. Glasvezel techniek toevoegen.

Een patchkast is het hart van het netwerk in uw organisatie. Stuijfbergen elektra adviseert u over de keuze van de beste patchkast voor de meest optimale data-installatie.

Om gebruik te kunnen maken van computer of telefoon op een werkplek word deze aangesloten op een outlet. Stuijfbergen elektra installeert deze outlets en selecteert de juiste voor een optimale snelheid.

Bloemendaal – woning

Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstallatie werkatellier in tuin. Complete nieuwe data-, elektra- en verlichtingsinstalltie woning.